Sodexo, emitent de tichete de masa din grupul francez cu acelasi nume, a depasit 6.500 de comercianti parteneri pentru cardurile Gusto Pass si are in prezent cea mai extinsa retea de unitati de retail care accepta vouchere de masa in format electronic, acoperind peste 85% din suprafata tarii.

"Vom continua extinderea retelei, dezvoltand cea mai mare retea de afiliati, atat pentru tichetele de masa electronice, cat si pentru cele tiparite", anunta directorul de marketing si dezvoltare al Sodexo Romania, Adina Popa, conform News.ro.

Compania, care a inregistrat anul trecut o crestere de 8% a cifrei de afaceri, de la 16,4 milioane de euro in 2014, a incheiat recent mai multe parteneriate cu lanturi de hipermarketuri si supermarketuri, restaurante si alte locuri de luat masa care ofera acoperire geografica extinsa. Principalele avantaje pe care le au angajatorii care ofera salariatilor astfel de carduri de masa se refera la eficienta din punctul de vedere al costurilor: si angajatorul si angajatul beneficiaza de 100% deductibilitate si scutire de taxe. Totodata, angajatorul face o economie lunara de 94 lei per angajat prin oferirea cardurilor de masa Gusto Pass in locul aceleiasi sume in bani.

Angajatii care primesc tichete de masa in format electronic, precum Gusto Pass, au 48% mai multa putere de cumparare. Cardurile de masa Sodexo Gusto Pass pot fi utilizate in marile retele de retail precum Billa, Carrefour, Auchan, Mega Image, Penny, Profi, in HORECA, in unitati precum City Grill si Pizza Hut, dar si in magazine de proximitate.

Incepand cu mai 2016, valoarea nominala a tichetelor si a cardurilor de masa a crescut de la 9,41 lei la 9,57 lei. Pe piata tichetelor de masa si a celor de tip cadou mai activeaza Edenred si Up Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri