Sediul unei banci din municipiul Bistrita a fost jefuita. Un barbat inarmat cu un pistol, purtand o sapca si ochelari de soare, a intrat si i-a amenintat pe angajati, apoi a furat o suma de bani de la un ghiseu si a fugit.

Jaful a avut loc la o filiala a Raiffeisen Bank de pe Calea Moldovei din Bistrita si a fost anuntat la 112, in jurul orei 10.30, de unul dintre angajatii bancii, spun reprezentanti ai Politiei Romane, conform News.ro

El a sesizat ca un barbat, in jur de aproximativ 30 de ani, care purta o sapca si ochelari de soare a intrat in sediul bancii si a inceput sa ii ameninte pe angajati. Ulterior, agresorul a furat o suma de bani din sertarul de la un ghiseu si a fugit. In urma incidentului, nicio persoana nu a fost ranita.

Reprezentantii bancii urmeaza sa le comunice anchetatorilor suma furata. Banca este dotata cu camere de supraveghere, iar inregistrarile urmeaza sa fie preluate de politisti pentru a fi analizate. La ora transmiterii acestei stiri, zona din apropierea bancii a fost imprejmuita, iar politistii au inceput cercetarile pentru identificarea si prinderea agresorului.

Sursa foto: gualtiero boffi / Shutterstock


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Raiffeisen Bank Romania introduce Garmin Pay: ce trebuie sa stii