O cladire de birouri din Bucuresti, aflata pe Calea Serban Voda, in care se afla sediul IFN-ului Provident, a fost evacuata, joi, in urma unei apel de amenintare cu bomba, facut la 112 de catre o femeie. Autorul a fost prins.

UPDATE:

Autorul amenintarii cu bomba de la cladirea Provident a fost prins, joi dupa-amiaza, la aceasta ora el aflandu-se in custodia politistilor. Barbatul a fost gasit la domiciliul sau dintr-o comuna din judetul Prahova, in stare de ebrietate si a recunoscut ca a anuntat o bomba in cladire deoarece este nemultumit de serviciile firmei, anunta News.ro.

Barbatul care a sunat la Provident si a amenintat ca exista o bomba in cladire a fost depistat de politisti intr-o localitate din judetul Prahova, fiind in stare de ebrietate. El a recunoscut in fata politistilor ca a sunat pe numarul firmei ca sa anunte un dispozitiv explozibil pentru ca este nemultumit de serviciile institutiei financiare nebancare.

In jurul orei 17.30 o femeie, angajata a IFN Provident, a sunat la 112 si a anuntat ca a primit un apel pe numarul de relatii cu clientii al firmei de la o persoana necunoscuta, care a spus ca in cladire s-ar afla o bomba.

Politistii au verificat numerele de telefon de pe care s-a sunat si l-au identificat pe barbat. O alta echipa de pirotehnisti a verificat daca in cladire exista dispozitive explozibile timp in care cei aproximativ 70 de angajati care se aflau la acel moment la serviciu au fost evacuati. Suspectul se afla, la ora transmiterii acestei stiri, in custodia politistilor care urmeaza sa-l audieze in cadrul anchetei penale care a fost deschisa.

Stirea initiala:

Cladirea de birouri in care se afla sediul IFN Provident din Bucuresti, aflata pe Calea Serban Voda, a fost evacuata, joi, in urma unei apel de amenintare cu bomba, facut la 112 de catre o femeie, la fata locului deplasandu-se specialistii Serviciului Pirotehnic al Politiei Romane, care face verificari in cladire.

"Exista un apel la 112 in jurul orei 17.30. La fata locului s-a deplasat Serviciul Pirotehnic, au evacuat cladirea, se fac verificari, deocamdata nu s-a confirmat nimic, suntem in pline verificari”, a declarat comisarul sef Ramona Dabija, seful biroului de presa al Politiei Romane, citat de News.ro.

O parte dintre politistii implicati in ancheta fac verificari in cladire ca sa stabileasca daca exista materiale care sa prezinte vreun risc, iar o alta parte a politistilor au declansat o ancheta pentru identificarea femeii care a sunat la 112. Aceasta a anuntat ca este o bomba "in cladirea Provident”

IFN Provident are sediul in Central Business Park, proprietatea Arta Grafica SA din Calea Serban Voda nr.133. Potrivit prezentarii administratorului, cladirile de birouri se afla in trei corpuri, cu o suprafata desfasurata de 13.561 mp. Firma IFN Provident este fondata in 2006 si are, in Romania peste 300.000 de clienti. Compania este parte a Grupului britanic International Personal Finance (IPF).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri