Premierul Dacian Ciolos a scris, duminica dimineata, pe Facebook, ca a avut o discutie telefonica cu premierul francez Manuel Valls, care l-a asigurat de faptul ca autoritatile fac tot ce le sta in putere pentru a clarifica situatia celor doi cetateni romani inca disparuti la Nisa, scrie News.ro.

”Din pacate, actul terorist de la Nisa ne-a atins si pe noi”, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.Premierul spune ca a avut, sambata seara, o discutie telefonica cu premierul francez, Manuel Valls, caruia i-a transmis condoleante pentru numeroasele victime ale atentatului.

”Totodata, am discutat despre familia de romani care a fost la Nisa in seara de 14 iulie si al caror copil ranit este internat intr-un spital din zona, intr-o situatie stabila. Cercetarile pentru identificarea victimelor continua dar, date fiind conditiile, sunt deosebit de complexe. Premierul Valls m-a asigurat ca autoritatile franceze inteleg dramatismul acestei situatii si fac tot ce le sta in putere pentru a clarifica situatia celor doi cetateni romani”, a precizat prim-ministrul Ciolos.

MAE transmite sambata ca minorul internat intr-un spital din Nisa, despre care se banuia ca este cetatean roman, a fost identificat, el fiind ranit in atacurile de joi, dar in stare stabila, in timp ce parintii acestuia sunt cautati in continuare, existand suspiciuni ca si ei sa fi fost raniti la Nisa.

"In ceea ce priveste situatia minorului internat intr-un spital de pediatrie din Nisa, acesta a fost identificat cu ajutorul rudelor sosite din Romania ca fiind cetatean roman. Demersurile au fost realizate cu sprijinul atasatului de interne din cadrul Ambasadei Romaniei la Paris. Reprezentantul Consulatului General al Romaniei la Marsilia a insotit rudele in cursul vizitei la spital si a discutat cu medicii curanti", informeaza MAE.

Starea de sanatate a minorului este stabila, prognosticul privind evolutia fiind unul pozitiv. Raman in continuare semne de intrebare cu privire la soarta parintilor sai. Potrivit MAE, cautarile pentru cei doi continua. Pe pagina de Facebook SOS Nisa au fost postate, inca de joi, imagini cu persoane care inca sunt disparute, in urma atentatului.

Printre aceste mesaje apare si unul legat de ”o familie de romani care traiesc in Austria, si care nu au mai dat nicio veste prietenilor. dCei care au postat anuntul cer sa fie contactati, daca cineva are informatii despre cei doi. Este vorba despre Adriana Coman, de 28 de ani, si despre sotul ei, Cristian, de 34 de ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri