Un incendiu a izbucnit, duminica dupa-amiaza, intr-un restaurant de pe Strada Peroni din Sectorul 4 al Capitalei, in zona degajandu-se foarte mult fum. Desi cladirea este lipita de un bloc de locuinte, nu exista pericolul extinderii incendiului, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile.

In momentul izbucnirii incendiului, in restaurant se aflau clienti, care au plecat imediat, nicio persoana nefiind ranita, informeaza News.ro.

"E doar o ardere mocnita la nivelul mansardei unui restaurant. E vorba de un pod mansardat. Nu a fost flacara, ar putea sa fie de la instalatia electrica", a spus Daniel Vasile.

Desi cladirea este lipita de un bloc, nu exista pericol de extindere a incendiului, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov.

La fata locului intervin trei autospeciale, un echipaj de prim-ajutor si descarcerare, precum si o autoscara. Deoarece in zona nu sunt rezerve de apa, au fost aduse, preventiv, inca doua masini de pompieri.

Citeste si:
Dosare penale, Guvern schimbat si lacatul pe usa la sute de localuri
Colectiv: dosare penale,...

"Incendiul este aproape stins, dar s-a degajat mult fum. O sa fie nevoie ca toti locatarii din zona sa tina geamurile deschise, ca sa aeriseasca locuintele", a mai spus Daniel Vasile.

Sursa foto: fluke samed / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce schimbari s-au produs la doua luni de la tragedia din #Colectiv