Un incendiu a izbucnit la o cladire cu patru etaje si mansarda din Piata Crangasi, pompierii intervenind cu mai multe masini de stingere si cu sase autoscari, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, potrivit News.ro.

Incendiul se manifesta la fatada cladirii, in partea superioara, arderea fiind violenta, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile.

Pompierii au constituit echipe de cautare-salvare, pentru a evacua oamenii din interiorul cladirii Itaoui Center.

Echipajele de la ISU intervin cu 16 autospeciale de stingere si sase autoscari, in zona fiind trimise si doua ambulante, precum si un echipaj de descarcerare.

Politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au restrictionat circulatia pe strada Muntii Apuseni, pentru interventia pompierilor.

Pe strazile din zona se circula sub dirijarea politistilor de la rutiera. Pe Soseaua Virtutii, in ambele sensuri, se circula cu dificultate, intre Podul Grant si Pasaj Lujerului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri