Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a mers sa isi reinnoiasca permisul de conducere, dar nu a ramas la coada care era formata in fata Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculeleor, coada de aproximativ de o mie de persoane, ci a intrat pe o usa din curtea interioara, unde era asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului inainte ca publical sa aiba acces, conform News.ro.

Ora 07.40 - Autoturismul Dacia Duster negru apartinand Senatului, in care se afla, pe locul din spate, Calin Popescu Tariceanu, intra in curtea DRPCIV. Soferul pare dezorientat si nu gaseste intrarea spre curtea interioara din cauza numarului mare de persoane care stateau la rand, unii dintre ei inca de la ora 5.00. Masina se strecoara printre oameni si ajunge pe rampa care duce spre curtea interioara. Calin Popescu Tariceanu nu iese imediat din masina, ci asteapta ca unul dintre reprezentantii DRPCIV sa iasa din cladire si sa-l intampine.

Ora 8.00. La inceperea programului de lucru cu publicul, oamenii care asteapta la rand ar trebui sa fie lasati sa intre in cladire. De la ora 08.00, serverul si statiile de lucru ale angajatilor pot opera in sistem. Deschiderea este insa intarziata, pentru ca presedintele Senatului sa nu fie vazut de oamenii care asteapta la rand.

Ora 08.03. Calin Popescu Tariceanu iese din cladirea DRPCIV pe aceeasi usa pe care a si intrat, fiind insotit de unul dintre angajatii institutiei. Desi s-a oprit cand a fost salutat, s-a intors cu spatele si a intrat in masina in momentul in care a fost intrebat de ce a ales sa intre pe o usa din spatele cladirii.

In martie 2008, a izbucnit un scandal dupa ce un echipaj s-a deplasat la domiciliul lui Tariceanu pentru a-i face poza pentru cartea de identitate sotiei sale de la acea vreme, Ioana Tariceanu. La acel moment ministru de Interne era Cristian David, coleg de partid cu Tariceanu, care a sustinut ca demersul este legal.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri