„Orice alta persoana straina de institutie, care nu se bucura de influenta si autoritatea numitului Popescu Tariceanu Calin Constantin Anton, nu ar fi putut patrunde cu autoturismul in curtea interioara a institutiei, nu ar fi fost intampinat de un reprezentant al institutiei, dupa cum nu ar fi putut intra in cladirea institutiei pe o alta usa de acces decat cea destinata publicului si in afara programului de lucru cu publicul”, se arata in denuntul formulat de avocatul Elenina Nicut din Baroul Bucuresti, scrie News.ro.

Denuntul preia o parte din materialul publicat de News.ro in cursul zilei de joi. Documentul a fost trimis vineri sera prin e-mail la Directia Nationala Anticoruptie. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost filmat, joi dimineata cand s-a dus sa-si reinnoiasca permisul de conducere ocolind coada de aproximativ o mie de persoane de la DRPCIV pe o usa din curtea interioara.

Acolo a fost asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului. In tot acest timp, in care Tariceanu a completat documentele si a facut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea sa intre in cladire.

Sursa foto: Avocat/ Shutterstock