"Directia Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor s-a autosesizat in urma materialelor de presa aparute si se efectueaza verificari la nivelul directiei. La finalul acestor verificari vor fi anuntate rezultatele printr-un comunicat de presa. Sunt verificari interne”, a anuntat, luni, pentru News.ro, comisarul-sef Mihai Enache, purtatorul de cuvant al DRPCIV, conform News.ro.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost filmat, joi dimineata, de News.ro cand s-a dus la sediul DRPCIV sa-si reinnoiasca permisul de conducere si a ocolit coada de aproximativ o mie de persoane pe o usa din curtea interioara. Acolo a fost asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului. In tot acest timp, in care Tariceanu a completat documentele si a facut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea sa intre in cladire.

Solicitat de News.ro sa comenteze aceasta situatie, comisarul-sef Florin Radulescu, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor (SPCPCIV), a spus: "Nu discut cazul unor persoane fizice, nu pot sa va dau date cu caracter personal”.

Citeste si:

Intrebat cum i s-a putut permite lui Calin Popescu Tariceanu sa aiba intreaga cladire la dispozitie pentru reinnoirea permisului de conducere, Radulescu a spus: "Habar nu am despre ce vorbiti. Nu stiu nici macar cu cine vorbesc, m-ati sunat pe numarul personal si nu cred ca v-am dat eu numarul. In cladire sunt mai multe institutii, nici nu stiu daca a venit la noi sau in alta parte”.

Si Institutia Prefectului a anuntat ca vor fi declansate verificari

Sursa foto: agerpresfoto