Furturile de pe plaja, din hoteluri si pensiuni, dar si din masini au scazut cu aproape 40% fata de 2015, desi in acest an au fost cu 8% mai multi turisti pe litoral. Numarul accidentelor grave de circulatie in judetul Constanta a scazut cu 32%, al persoanelor decedate cu 61%, iar al ranitilor grav cu 39%, potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

De la inceputul sezonului estival, peste 1.500 de politisti, jandarmi, pompieri si paramedici SMURD au fost prezenti zilnic in principalele statiuni de pe litoral, nefiind fost inregistrate evenimente de o gravitate deosebita, arata MAI, potrivit News.ro.

In acest an, numarul infractiunilor a scazut cu aproape 28%, desi au fost cu 8% mai multi turisti pe litoral decat in 2015. Numarul furturilor de pe plaja a scazut cu 40%, cel al furturilor din auto cu 32%, iar furturile din spatiile hoteluri si pensiuni cu 38%, potrivit analizei realizate de MAI.

In ce priveste accidentele rutiere, in perioada 15 iunie - 15 august, in judetul Constanta, numarul accidentelor grave a scazut cu 32%, al persoanelor decedate cu 61%, iar al ranitilor grav cu 39%.

In cele doua luni, pe litoral, peste 1.000 de soferi au ramas fara permisul de conducere, 347 pentru ca au condus cu viteza mai mare cu peste 50 de kilometri pe ora fata de cea legala, iar 88 pentru ca s-au urcat bauti la volan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri