Aproape 270 de calatori au fost prinsi fara bilete in trei trenuri care mergeau de la Bucuresti spre Targoviste, Fetesi si Craiova, majoritatea platind pe loc tariful de taxare in tren, potrivit CFR Calatori.

Controlul a fost facut miercuri, de echipe de la CFR Calatori, Politia Transporturi Feroviare Bucuresti si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Ilfov, in trenurile R9109, Bucuresti Nord - Targoviste, R8013, Bucuresti Obor - Fetesti si IR 1597 Bucuresti - Craiova, cu care calatoreau peste 1.000 de pasageri, conform News.ro.

Dintre calatorii prinsi fara bilete, 236 au platit pe loc tariful de taxare in tren, iar pentru 33 au fost intocmite procese verbale de contraventie, deoarece au refuzat achitarea biletului.

In trenul R9109 Bucuresti Nord – Targoviste, din cei aproximativ 80 de calatori, 10 au platit bilet la tariful de taxare in tren, iar pentru 13 au fost intocmite procese verbale de contraventie. Dintre cei 550 de calatori din trenul R8013 Bucuresti Obor - Fetesti, 112 au platit bilet in tren, iar altor 20 le-au fost intocmite procese verbale de contraventie.

In trenul IR1597 Bucuresti - Craiova, cu care calatoreau peste 400 pasageri, 114 au platit biletul la tariful din tren. In punctele de oprire unde nu sunt case de bilete, calatorii au obligatia sa cumpere legitimatii de calatorie de la personalul de tren, la un tarif similar celui de la casa de bilete, a precizat CFR Calatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri