Autoritatile italiene au arestat luni un cuplu de romani, care ar fi furat din casele afectate puternic de seism din localitatea Preta, aflata la circa 5 kilometri de orasul devastat Amatrice. Cei doi romani au fost arestati de o patrula de politisti pe motociclete, care supravegheau locuintele distruse de seism, scrie SRJ News.

Suspectii romani, care au in jur de 40 de ani, conduceau un autovehicul cu numere de inmatriculare germane. Acestia ar fi furat pana la 300 de euro in bani cash, obiecte si imbracaminte din casele afectate de seism. Saptamana trecuta, zona montana din centrul Italiei a fost zguduita de un seism puternic de suprafata, care a distrus sute de locuinte si a lasat in urma 292 de morti si sute de raniti, conform News.ro.

Alte cateva mii de persoane au ramas fara un acoperis deasupra capului, dupa ce locuintele au devenit nesigure. Intre timp, mai multi localnici au ales sa doarma in masinile parcate in fata locuintelor pentru ca hotii sa nu fure obiecte din casele avariate sau distruse de seism. Asemenea furturi sunt comune dupa seismele italiene, atunci cand oamenii sunt fortati sa-si abandoneze locuintele.

Sursa foto: Bennian / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri