Meteorologii au emis sambata avertizari cod galben de ninsori pentru Covasna si zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita, Sibiu, Harghita si Brasov.

Avertizarea cod galben pentru zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Arges si Dambovita este valabila pana la ora 13.00. In aceste zone, va ninge moderat la peste 1.200 de metri, iar vizibilitatea va scadea sub 100 de metri si izolat sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, scrie News.ro.

Judetul Buzau este si sub avertizare cod galben de vant, care va atinge la rafala 50 - 60 de kilometri pe ora si, izolat, 65 de kilometri pe ora.

In tot judetul Covasna si in zona de munte a judetelor Sibiu, Harghita si Brasov, pana la ora 12.00, va ninge moderat, iar in unele zone vizibilitatea va fi redusa sub 100 de metri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri