OMV Petrom va oferi finantari in valoare de 150.000 de euro in competitia de proiecte "Idei din Tara lui Andrei". Competitia se afla la a cincea editie si are ca scop sprijinirea proiectelor ce vizeaza educatia profesionala si mediul.

OMV Petrom a dat startul unei noi editii in competitia nationala de proiecte "Idei din Tara lui Andrei" prin care doreste sa sustina initiativele cu impact pe termen mediu si lung care ofera solutii pentru dezvoltarea educatiei profesionale si pentru protectia mediului.

Programul ofera granturi in valoare totala de 150.000 de euro si se adreseaza persoanelor fizice, organizatiilor nonguvernamentale, institutiilor de invatamant si altor institutii publice din orice localitate din Romania. Acestea se pot inscrie in competitie pana pe 17 noiembrie, pe www.taraluiandrei.ro, la sectiunea idei din Tara lui Andrei. Proiectele castigatoare pot primi finantare de pana la 5.000 de euro sau 15.000 de euro.

Pana in prezent, prin intermediul competitiei, OMV Petrom a oferit finantari in valoare de 550.000 de euro pentru peste 60 de proiecte. In acest an, in competitie vor fi acceptate ideile care vizeaza urmatoarele doua domenii:

  • mediu - proiecte care promoveaza un comportament cumpatat, prin folosirea in mod responsabil a resurselor naturale si a inovatiei pentru protectia si valorizarea mediului inconjurator (inclusiv activitati de ecologizare si extindere a spatiilor verzi).
  • educatie profesionala - proiecte care contribuie la dezvoltarea educatiei profesionale si tehnologice din Romania, imbunatatesc actul educational, imbogatesc baza materiala si incurajeaza dezvoltarea competentelor elevilor si profesorilor.

Etapele de evaluare prin care vor trece proiectele inscrise in editia din 2016 sunt:

-votul public se va desfasura in perioada 23 noiembrie - 1 decembrie 2016 si va reprezenta 30% din punctajul final

- evaluarea juriului va avea loc intre 23 noimebrie 2016 -6 decembrie 2016. Juriul "Idei din Tara lui Andrei" va analiza proiectele inscrise, iar evaluarile lor vor reprezenta 70% din totalul punctajului.

Castigatorii vor fi anuntati pe 7 decembrie 2016 in urma punctajului obtinut din votul public si evaluarea juriului. Proiectele inscrise in competitia „Idei din Tara lui Andrei” sunt evaluate de un juriu format din specialisti in educatie si probleme de mediu, bloggeri, jurnalisti, reprezentanti ai unor ONG-uri, precum si ai OMV Petrom.

Sursa foto: Radu Bercan Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri