Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu afirma ca Legea vaccinarii este in pregatire si va fi disponibila in urmatoarele saptamani, dar a subliniat ca aceasta trebuie asumata de Guvern. Vlad Voiculescu a spus ca sustine vaccinarea si importanta vaccinurilor, iar cei care refuza imunizarea ar trebui sa se intereseze despre riscuri inainte de a lua o asemenea decizie.

"Sustin vaccinarea si sustin importanta vaccinurilor. Avem legea vaccinarii, pe care o avem in pregatire si care o sa fie disponibila public in urmatoarele saptamani. Va voi putea spune decizia pe care a luat-o Guvernul in integralitatea sa. Cu siguranta este o decizie pe care trebuie sa ne-o asumam ca Guvern", a spus ministrul Vlad Voiculescu, la Digi 24, potrivit News.ro.

Intrebat daca sustine obligativitatea vaccinarii, ministrul Sanatatii a spus ca statul trebuie sa ceara cel putin ca oamenii sa ia o decizie informata atunci cand nu vor sa isi imunizeze copilul.

"Pozitia mea este urmatoarea: trebuie cel putin sa iei o decizie informata. Daca nu vrei sa iti vaccinezi copilul, minimul pe care ti-l poate cere statul este sa iei o decizie informata, sa fii dispus sa iei toate informatiile despre riscurile si beneficiile vaccinurilor si sa iei o decizie informata", a mai spus Voiculescu, precizand ca daca ar avea un copil, sigur l-ar vaccina.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri