Clubul Manchester City vrea sa il achizitioneze pe Lionel Messi de la FC Barcelona, fiind dispus sa ofere un pachet financiar de 200 de milioane de lire sterline (233 de milioane de euro), care ar include si un salariu de 500.000 de lire pe saptamana pentru argentinian, sustine mirror.co.uk.

Potrivit sursei citate, Manchester City intentioneaza sa faca oferta pentru a-l achizitiona pe Lionel Messi vara viitoare, noteaza News.ro. Oficialii de la gruparea engleza sunt de parere ca faptul ca echipa Manchester City este antrenata de Josep Guardiola, fost tehnician la FC Barcelona, ar putea sa reprezinte un atu fata de alte cluburi in cazul in care Messi s-ar hotari sa paraseasca echipa catalana.

Lionel Messi are contract cu FC Barcelona pana in 2018 si o clauza de reziliere de 250 de milioane de euro. Manchester City Footbal Club a luat fiinta in anul 1880. In 2008, echipa a fost cumparata de un consortiu de firme din Abu Dhabi care a investit sume importante de bani in aducerea de jucatori noi.

Sursa foto: Natursports / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri