Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat ca saptamana aceasta sau la inceputul saptamanii viitoare vor incepe verificarile la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) privind functionarea sistemului cardului de sanatate.

"Controlul se va desfasura, probabil va incepe saptamana aceasta sau la inceputul saptamanii viitoare. Este un control al Corpului de control al primului-ministru, la care sigur participa si reprezentanti de la Ministerul Sanatatii. Noi am instiintat Corpul de control al primului-ministru care vor fi reprezentantii de la Ministerul Sanatatii. Cu siguranta va avea loc cat de curand”, a spus Vlad Voiculescu, conform News.ro.

Guvernul a anuntat in 24 noiembrie ca va fi facut un control la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate privind functionarea sistemului cardului de sanatate, care vizeaza perioada din ianuarie 2016 pana in prezent.

Controlul va fi facuta, din dispozitia premierului Dacian Ciolos, de o echipa mixta, formata din reprezentanti ai Corpului de control al primului-ministru si reprezentanti ai Corpului de control al ministrului Sanatatii.

Sistemul informatic al cardului national de sanatate a fost nefunctional in repetate randuri, pentru perioade care au ajuns si pana la 72 de ore, din cauza unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului. In perioada in care sistemul a fost nefunctional, serviciile medicale si farmaceutice au functionat in regim off-line.

Sursa foto: Shutterstock/Pressmaster

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri