Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat, la Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti, ea declarand la iesirea din sectie ca a votat cu foarte mare incredere pentru ”un Parlament eficient si pentru un guvern caruia sa ii pese de romani”. Gabriela Firea a criticat faptul ca presedintele biroului sectiei de votare nu a permis accesul presei in sectie.

”Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritatea parlamentara care sa sustina un guvern caruia sa ii pese de Romania, pentru un guvern care sa fie atent si sensibil la problemele Capitalei, am votat cu gandul la o colaborare buna cu viitorul guvern care va fi sustinut de majoritatea parlamentara care se va constitui in urma acestor alegeri si prin care obiectivele strategice si importante ale Bucurestiului sa fie finalizate intr-un timp rapid, si ma refer la extinderea centurii Capitalei, la inelul median, ma refer la urgentarea lucrarilor la metrou si la construirea spitalului republican”, a declarat Gabriela Firea, potrivit News.ro.

Ea a mai spus ca a votat si ”cu gandul la toate familiile de romani care merita o viata mai buna si care merita sa nu mai piarda un an sau mai multi ani”. ”Avem o datorie pentru toti romanii si fata de toti acestia care de fiecare data vin si ei la alegeri cu gandul la o viata mai buna si sunt convinsa ca astazi isi vor da votul pentru cei care au dovedit ca atunci cand au fost la guvernare si majoritari in Parlament au luat decizii bune pentru romani”, a continuat Gabriela Firea.

Firea s-a declarat surprinsa de faptul ca presedintele sectiei de votare nu a permis accesul presei in sectie. ”Am fost si eu surprinsa, votez aici de ani de zile, niciodata nu s-a intamplat ca presedintele sectiei sa nu permita accesul presei. Este reprezentanta unui partid politic care in mod evident nu ma simpatizeaza, dar asta este mai putin important. Esentialul este ca nu doreste sa asigure o transparenta”, a afirmat Gabriela Firea, lider PSD.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri