Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, duminica seara, la sediul partidului din Str. Ion Ionescu de la Brad, ca isi doreste foarte mult ca romanii care au votat sa nu fie inselati, iar votul trebuie respectat deoarece ii legitimeaza pe cei care se angajeaza sa guverneze aceasta tara.

"Intai as vrea sa se inchida votul si dupa aceea sa comentam. Si ceea ce imi doresc eu cel mai mult acum este sa nu inselam pe cei care au votat, foarte important lucrul acesta", a afirmat vicepresedintele PSD, potrivit News.ro. Chestionata daca simte bucurie in randul membrilor PSD, Ecaterina Andronescu a raspuns ca votul romanilor trebuie respectat.

"Eu cred ca trebuie respectat votul. Votul este sfant si votul trebuie respectat pentru ca el este cel care ii legitimeaza pe cei care se angajeaza sa guverneze aceasta tara", a subliniat Ecaterina Andronescu.

La sediul PSD din Ion Ionescu de la Brad se afla si primarul general Gabriela Firea. Aici sunt asteptati toti liderii partidului pentru a face declaratii la ora 21.00, cand vor fi facute publice datele exit-poll-urilor. La sediul central al PSD din Soseaua Kiseleff se afla doar secretarul general Marian Neacsu.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri