In Capitala, circulatia a fost blocata pe mai multe linii de tramvai din cauza unor defectiuni. Cativa copaci au fost doborati de viscol si au cazut pe masini sau pe drum, iar vantul puternic a desprins acoperisuri de pe case si blocuri.

Aproximativ zece tramvaie au ramas blocate pe linie, in zona Dristor, pe sensul spre statia Policolor, din cauza unei defectiuni la un tramvai, echipele de interventie incercand tractarea acestuia cu o masina, conform News.ro.

Pe Bulevardul 1 Decembrie a fost blocata circulatia tramvaielor 14, pana la capatul de linie Faur, din cauza unui tramvai defect.

Si tramvaiele liniei 27 au fost blocate pe Bulevardul Camil Ressu, zona Piata Ramnicu Sarat, pe sensul spre statia Complex RATB Titan, tot din cauza unui tramvai defect.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti – Ilfov, trei copaci au fost doborati de viscol, dintre care unul a cazut pe o masina parcata pe Soseaua Colentina nr. 62, iar un altul a cazut pe drum, pe Calea Mosilor.

Citeste si:
Spitalul Universitar, amendat pentru cadavrul abandonat pe hol
Amenzi de 21.000 de lei la...

De asemenea, din cauza viscolului au fost desprinse elemente de acoperis de pe o locuinta, care au cazut pe o alta locuinta, pe strada Sarafinesti nr. 11, iar o bucata de tabla a fost desprinsa de pe un bloc, pe strada Filibiu 2.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
COD PORTOCALIU in Capitala si 18 judete: ploi, vant si chiar ninsoare