Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunta ca, luni, scolile vor fi inchise in 20 de judete si in Capitala, iar marti nu se vor face cursuri in 16 judete si in Bucuresti. Decizia a fost luata in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, precizeaza MAI.

Luni vor fi suspendate cursurile la nivelul a 20 judete: Botosani, Buzau, Braila, Calarasi, Constanta, Dolj, Galati, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Iasi, Olt, Maramures, Neamt, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea si municipiul Bucuresti, potrivit deciziei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, informeaza News.ro.

Totodata, marti vor fi intrerupte cursurile in 16 judete dintre cele 20 mentionate anterior si municipiul Bucuresti, exceptie facand judetele Calarasi, Giurgiu, Tulcea si Vaslui.

Potrivit datelor centralizate la nivelul Centrului National de Conducere Integrata care functioneaza la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, la aceasta ora sunt inchise doua tronsoane de autostrada: A2 Bucuresti – Constanta (tronsonul Lehliu-Gara – Constanta) si A4 Ovidiu – Agigea.

De asemenea, au mai ramas inchise 11 drumuri nationale unde se lucreaza pentru deszapezire pe 14 segmente: judetul Constanta: DN 3 Ostrov - Murfatlar; DN 22; DN 3C; DN 38; DN 22A; judetul Galati: DN 24D Tulucesti- limita Vaslui; judetul Iasi: DN 28ATargu Frumos – Pascani – Motca; judetul Tulcea: DN 22(E87) Macin - Tulcea catre Constanta; DN 22D Macin- Horia - Ciucurova - Doua Cantoane; DN 22A Cataloi - Topolog - limita judetului Constanta; DN 22F Nalbant- Horia; judetul Vaslui: DN 24A Murgeni- Falciu; judetul Suceava: DN 17 Suceava - Paltinoasa a fost inchis temporar, din cauza viscolului care reduce vizibilitatea.

Autovehiculele au fost deviate pe DN2E Gura Humorului - Spataresti si DN2 Spataresti – Suceava, mai precizeaza MAI.

Reprezentantii ministerului mai arata ca porturile de la Marea Neagra au fost redeschise, in timp ce porturile fluviale Calarasi si Oltenita raman inchise. La Bara Sulina manevrele au fost reluate.

"In punctele de trecere a frontierei nu se semnaleaza restrictii cu exceptia PTF Zimnicea, Bechet si Ostrov si Turnu Magurele la frontiera cu Bulgaria, unde, din cauza imposibilitatii transbordarii cu bacul, nu se desfasoara activitatile specifice de trecere", potrivit reprezentantilor MAI.

Totodata, in PTF Vama Veche si Negru Voda traficul rutier ramane suspendat din cauza fenomenelor meteo de pe teritoriul Bulgariei.

Sursa foto: Creativa Images/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri