CFR Calatori a anulat joi 99 de trenuri, majoritatea fiind legaturi intre localitati din sudul si estul tarii, iar din cauza ninsorii si a viscolului se circula cu restrictii de viteza pe regionalele Bucuresti, Galati si Constanta. Pe linia Bucuresti-Constanta situatia se anunta dificila si in ziua de joi, iar cele cateva trenuri programate vor circula cu locomotive Diesel.

Situatia de joi este mai grava decat in zilele anterioare. Astfel, marti au fost anulate doar 44 de trenuri, iar miercuri - 80. "In functie de evolutia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar sa fie asigurat pe magistrale, intre marile orase, astfel incat sa nu existe zone izolate. Mentionam ca circulatia trenurilor va fi adaptata conditiilor meteo extreme si pe parcursul zilei de JOI. Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare pe raza Regionalelor Bucuresti, Galati, Constanta", a precizat compania de stat, conform News.ro.

Cea mai grava situatie este pe ruta Bucuresti - Constanta, unde trenurile circula doar cu locomotive Diesel, din cauza pericolului formarii sulurilor de zapada. Compania a programat, joi, cinci curse intre Bucuresti si Constanta si retur. "Asa cum s-a intamplat zilele anterioare, si astazi ne vom organiza unde va fi necesar astfel incat pasagerii sa primeasca ceai cald, cafea, sandvisuri, in functie de posibilitatile din teren", a precizat CFR Calatori. Pentru companie, prioritatea este de a asigura calatorilor un transport fara riscuri si de a realiza legaturi intre marile orase pe magistrale. CFR Calatori avertizeaza, totusi, ca unele curse pot inregistra intarzieri la destinatie.

[UPDATE] Numarul de trenuri anulate a ajuns la 102

CFR Calatori a anulat joi 102 de trenuri, cu trei mai multe fata de nivelul din situatia publicata dimineata, majoritatea fiind legaturi intre localitati din sudul si estul tarii, iar din cauza ninsorii si a viscolului se circula cu restrictii de viteza pe regionalele Bucuresti, Galati si Constanta. Situatia de joi este mai grava decat in zilele anterioare. Astfel, marti au fost anulate doar 44 de trenuri, iar miercuri - 80.

Sursa foto: Atm2003 | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri