20 Ianuarie 2017

CFR Calatori a anulat 30 trenuri din cauza viscolului



CFR Calatori a anulat joi 30 de trenuri, in principal in zona de sud-est a tarii, din cauza viscolului. Pe unele rute secundare din sudul si sud-estul tarii se circula doar cu locomotive Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot inregistra intarzieri.

Compania precizeaza ca vor exista actualizari periodice ale listei de trenuri anulate, in functie de evolutia conditiilor meteo si de situatia din teren. ”Din cele 1300 de trenuri ale CFR Calatori care circula zilnic in Romania, s-a luat decizia de a anula aproximativ 5% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor si a echipelor de interventii si pentru evitarea unor situatii neplacute pentru pasageri”, potrivit CFR Calatori, conform News.ro.

Pe magistrala Bucuresti - Constanta se circula in conditii normale, cu locomotive electrice, insa exista o restrictie de viteza de 100 km/h pe segmentul Dragos Voda - Lehliu (fir II), din cauza rafalelor puternice de vant (50-60km/h), potrivit companiei care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA. De asemenea, se mentine masura de a se circula cu locomotive Diesel pe trei segmente: Urziceni-Slobozia, Constanta - Mangalia si Medgidia - Tulcea Oras.



Citeste si