Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua in compania croatei Donna Vekici, locul 86 WTA, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells.

Meciul lui Halep cu Vekici este al patrulea de pe terenul doi si se va disputa in jurul orei 03.00. Inaintea acestei partide vor avea loc trei intalniri de pe tabloul masculin, cu incepere de la ora 21.00.

Simona Halep si Donna Vekici s-au mai intalnit o singura data, in 2013 in turul doi la US Open, cand romanca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1, scrie News.ro.

In primul tur la dublu masculin, perechea Florin Mergea /Aisam-Ul-Haq Qureshi (Romania/Pakistan) va evolua de la ora 21.00, in primul meci de pe terenul cinci, cu echipa Ivan Dodig/Marcel Granollers (Croatia/Spania), favorita numarul 7. Tot in primul tur la dublu masculin, Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer vor juca, in al doilea meci de pe terenul 9, cu echipa croata Marin Cilic /Nikola Mektic.

Sursa foto: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri