Simona Halep, locul 4 WTA, a invins-o pe croata Donna Vekici, locul 86 WTA, scor 6-4, 6-1, si s-a calificat in turul trei la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Halep, care, sambata, a scris pe Facebook, un mesaj emotionant dupa decesul bunicului ei, s-a impus scor 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute de joc, scrie News.ro.

La 5-4 in primul set, Halep a discutat cu antrenorul Darren Cahill, care i-a transmis sa fie increzatoare si sa-si faca jocul, pentru ca este doar la primul meci la turneul american.

In turul trei, Simona Halep o va intalni pe sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 26 mondial, care a trecut de germana Annika Beck, locul 61 mondial, scor 6-0, 7-5.

Halep si Mladenovic s-au mai intalnit de trei ori pana acum, jucatoarea franceza impunandu-se de doua ori. Ultimul meci dintre cele doua a avut loc in 2015, la Cincinnati, cand Halep a castigat, scor 7-5, 5-7, 6-4.

Accederea in turul trei la Indian Wells este recompensata cu 65 de puncte WTA si 41.350 de dolari.

Simona Halep a obtinut titlul la Indian Wells in 2015, iar in 2016 a fost eliminata in sferturi.

Halep a disputat ultimul meci la 1 februarie, cand a invins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (2), pe croata Ana Konjuh, locul 39 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Sankt Petersburg. Dupa acest meci, ea s-a retras de la competitia rusa de categorie Premier din cauza unei accidentari al genunchi si a declarat forfait pentru intalnirea de Fed Cup Romania - Belgia si pentru celelalte turnee din februarie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri