Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a fost prezenta luni, 13 martie, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, unde a sustinut un discurs in limba engleza, a carui calitate a fost sanctionata de catre internauti.

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia-Olguta Vasilescu, a participat la a 61-a sesiune a Comisiei pentru conditia femeii a ONU, care s-a desfasurat la New York. Ministrul a avut programata si o interventie in cadrul mesei rotunde "Emanciparea economica a femeilor in contextul schimbarilor pe piata muncii" si o prezentare in cadrul reuniunii ministeriale a Organizatiei Internationale a Francofoniei (OIF), conform unui comunicat de presa emis de catre minister.

Discursul Olgutei Vasilescu a aparut pe site-urile de socializare, iar internautii au viralizat acest filmulet, sanctionand prestatia slaba a fostului primar din Craiova.

Lia-Olguta Vasilescu a avut programata si o intrevedere bilaterala cu Lise Theriault, viceprim-ministru/ministru provincial pentru statutul femeii, din cadrul Ministerului pentru Relatii Internationale si Francofonie din Provincia Quebec – Canada. Oficialul roman a participat si la o reuniune bilaterala cu Asa Regner, ministrul Sanatatii si Afacerilor Sociale din Regatul Suediei.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri