Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, criticata de internauti pentru calitatea discursului sustinut in limba engleza, la ONU, a explicat pe pagina personala de Facebook ca nu a studiat niciodata in scoala aceasta limba si ca singurele optiuni pe care le avea erau engleza, spaniola, araba si chineza.

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a fost prezenta luni, 13 martie, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, unde a sustinut un discurs in limba engleza, a carui calitate a fost aspru sanctionata de catre internauti.

Ca reactie, aceasta a postat marti seara pe pagina de Facebook urmatorul mesaj:

Discursul Olgutei Vasilescu a aparut pe site-urile de socializare, iar internautii au viralizat acest filmulet, sanctionand prestatia slaba a fostului primar din Craiova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri