Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 27 de judete din vestul, centrul si nordul tarii, unde incepand de sambata pana duminica seara va ploua, iar vantul va avea la rafala viteze de peste 70 de kilometri pe ora.

Avertizarea a fost emisa pentru unele zone din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Bacau, Harghita, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita, Arges, Brasov, Valcea, Sibiu, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Alba, Bihor, Cluj si Salaj si va fi in vigoare de sambata, ora 18.00, pana duminica, la ora 20.00, potrivit News.ro.

In vestul, centrul si nordul tarii va ploua pe arii extinse, iar in restul teritoriului, ploile, mai ales averse, se vor semnala local. In judetele avertizate cu cod galben de ploi vor fi cantitati de apa de peste 15-20 de litri pe metru patrat si izolat 25-30 de litri pe metru patrat.

In zona Muntilor Apuseni, nordul Carpatilor Orientali, Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali se vor acumula peste 40-50 de litri pe metru patrat, iar la altitudini mai mari de 1.500 de metri vor predomina ninsorile.

Vantul va sufla tare, cu rafale ce vor depasi 60-70 de kilometri pe ora, iar pe creste 90 de kilometri la ora, viscolind si spulberand zapada.

Intensificari temporare ale vantului vor fi si in celelalte regiuni, in special duminica, cu viteze mai mari de 50-65 de kilometri pe ora in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti.

Sursa foto: Robert Hoetink / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri