Premierul Sorin Grindeanu a decis inlocuirea lui Petre-Dragos Voinescu de la conducerea Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Decizia a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Noul sef al Directiei Generale Antifrauda Fiscala din cadrul ANAF este Marin-Marius Florea, fost director pentru Activitate de Inspectie Fiscala in cadrul Directiei Judetene de Finante Giurgiu, potrivit News.ro.

Marin-Marius Florea lucreaza in sistemul finantelor publice din 1998, ocupand, pe rand, functii in cadrul Directiei de Control Fiscal a Ministerului de Finante, Directiei Antifrauda a ANAF si, inainte de a fi numit la Giurgiu, Directiei Generale a Finantelor Publice Ilfov, unde a ocupat postul de director de Activitate de Inspectie Fiscala.

Initial, pentru acest post a fost luat in calcul Gabriel Gheorghe, fost candidat din partea ALDE la ultimele alegeri parlamentare. Acesta a recunoscut public ca este luat in calcul pentru conducerea Antifraudei, dar numele sau a cazut in final in urma negocierilor politice.

Petre-Dragos Voinescu a fost numit, in noiembrie anul trecut, prin detasare, in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, cu rolul de a coordona Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Citeste si:
Poiana Brașov: Lipsa unor măsuri concrete va afecta investițiile...
Poiana Brașov: Lipsa unor...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Elevii de liceu realizează viziere de protecţie pentru medici
Setari Cookie-uri