Meteorologii au emis o atentionare cod galben in Bucuresti, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, cand va ploua abundent si vantul va atinge la rafala viteze de 55 de kilometri pe ora. Temperatura maxima nu va mai trece de 8-9 grade joi si vineri, iar sambata dimineata vor fi intre -2 si 0 grade.

ANM a transmis ca incepand de miercuri dupa-amiaza va intra in vigoare codul galben de ploi si vant puternic, care va fi valabil pana joi dimineata si va cuprinde inclusiv Bucurestiul, potrivit News.ro.

In Bucuresti, care va fi sub avertizare cod galben de miercuri ora 16.00, pana joi, la ora 09.00, va ploua abundent, iar cantitatile de apa vor ajunge la 25-30 de litri pe metru patrat. Vantul se va intensifica, iar intre orele 13.00 si 20.00 va fi valabila o atentionare cod galben privind rafale ce vor atinge 50-55 de kilometri pe ora.

"Dupa ce valabilitatea atentionarii va expira maine (joi, n.r.) dimineata, precipitatiile vor mai fi prezente cu caracter temporar in Bucuresti, dar acestea nu vor mai fi importante cantitativ, in jurul a cel mult unu-doi litri pe metru patrat. Nici vantul nu va mai fi la aceleasi cote", a precizat Gabriela Bancila.

Temperaturi scazute pana la finalul saptamanii

Temperaturile se vor mentine scazute pana la sfarsitul saptamanii, inregistrandu-se valori termice cu 10 grade mai mici decat cele normale pentru aceasta perioada. Astfel, joi, maxima in Bucuresti va fi in jur de 7 grade, iar vineri nu va depasi 8-9 grade.

Diminetile vor fi din ce in ce mai racoroase, astfel ca daca joi vor fi 3-4 grade Celsius, vineri temperatura se va apropia de cea a pragului de inghet, in jur de 0-1 grad. Cea mai rece dimineata va sambata, cand se vor inregistra -2 – 0 grade.

Sursa foto: Chaoss | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri