Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a urat romanilor un "1 Mai fericit!", precizand ca munca cinstita merita sarbatorita la un gratar traditional.

"Oricat de fericit ar fi un an in viata noastra, intotdeauna poate fi unul mai fericit! De aceea va urez astazi „1 Mai fericit!” tuturor celor care munciti din greu pentru a asigura un trai decent familiilor voastre. Munca cinstita este calea cea mai sigura catre reusita, deci merita respectata, dar si sarbatorita asa cum se cuvine, la un gratar traditional, intr-o frumoasa zi de primavara", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Aceasta le-a multumit tuturor celor care au muncit alaturi de ea in Primaria Generala, in primele luni de mandat. "Datorita efortului vostru, al intregii echipe, am reusit sa dinamizam intreaga activitate", a mai scris Gabriela Firea.

"Astept pozele voastre de la gratar si iarba verde!", si-a incheiat primarul, mesajul pe Facebook.

Trei din cinci romani isi petrec minivacanta de 1 Mai acasa, cu familia si prietenii, sau in aer liber, la iarba verde sau la gratar. Cei mai multi dintre ei si-au rezervat un buget de pana la 200 de lei de persoana pentru activitatile planificate.

Citeste si:
Firea renunta (momentan) la "proiectul benzii unice"
Firea renunta (momentan) la...

CITESTE SI: Peste 40.000 de turisti se afla pe litoral in vacanta de 1 Mai. Mamaia si Vama Veche, cele mai cautate statiuni

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Firea nu renunta la benzile unice pentru RATB. Ce masuri va lua
Setari Cookie-uri