Traficul rutier se va desfasura cu restrictii, vineri, pe autostrada Soarelui si pe autostrada A1, din cauza unor lucrari de asfaltare.

Pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanta - Bucuresti, intre kilometrii 199+100 si 198+600 de metri, se vor executa, vineri, lucrari de asfaltare pe banda numarul unu, iar autovehiculele vor fi redirectionate pe banda a doua, potrivit News.ro. Pe acelasi sens de mers, intre kilometrii 168+600 si 168+100 de metri, se va lucra pe banda destinata traficului greu.

De asemenea, vor fi restrictii de circulatie, tot din cauza unor lucrari de asfaltare, si pe autostrada A1, pe sensul de mers Timisoara - Lugoj, intre kilometrii 473 si 474. Lucrarile au loc pe benzile unu si de urgenta, iar autovehiculele vor fi redirectionate pe banda a doua.

Politistii le recomanda soferilor sa circule cu prudenta, sa se asigure la schimbarea benzilor de circulatie si sa respecte semnalizarea temporara instituita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri