Circulatia rutiera este restrictionata, joi, pe autostrada Soarelui, atat pe sensul de mers Bucuresti-Constanta, cat si pe sensul Constanta-Bucuresti, din cauza unor lucrari, a anuntat Centrul Infotrafic.

Joi, intre orele 8:00-18:00, pe autostrada Bucuresti - Constanta au loc lucrari de intretinere pe sensul de mers catre Constanta, pe banda numarul doi, cu redirectionarea autovehiculelor pe banda numarul unu si de urgenta, la kilometrul 15+873 de metri, in zona localitatii Cernica, judetul Ilfov si pe sensul de mers catre Bucuresti, pe banda numarul unu, cu redirectionarea autovehiculelor pe banda numarul unu, intre kilometrii 202 - 203+800 si 206 - 208+900 de metri.

Politistii le recomanda soferilor sa se incadreze din timp pe banda deschisa, nu inainte de a se asigura si semnaliza.

Circulatia rutiera pe autostrada Bucuresti-Constanta s-a desfasurat cu restrictii si miercuri, tot din cauza lucrarilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri