Gabriela Firea si sotul ei au decis sa redirectioneze 2% din impozitul salarial catre ONG-uri care promoveaza mersul cu bicicleta. Primarul general a reamintit ca in bugetul PMB exista bani pentru construirea de piste pentru biciclete.

Primarul general, Gabriela Firea, va redirectiona 2% din impozitul pe venit pentru anul 2016 catre Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania.

"Toata familia iubeste mersul pe bicicleta! Si eu, si sotul meu directionam 2% din impozitul salarial catre ONG-uri care promoveaza mersul pe bicicleta. Eu catre OPTAR, Florentin catre Adevaratii Velo Prieteni. Pentru un oras mai putin poluat, pentru sanatatea tuturor!", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

CITESTE SI: Referendum pentru demiterea Gabrielei Firea: A fost instalat primul cort pentru strangerea de semnaturi

Firea a mentionat, intr-un comunicat emis de Primaria Bucuresti, ca incurajeaza mersul cu bicicleta in Capitala, nu doar in scop recreativ, dar si ca un mod alternativ de transport.

Citeste si:
Firea: Se lucrează la eșantionul pentru București. Vor veni și...
Gabriela Firea: Se lucrează...

Am decis sa donez 2%" din impozitul pe venitul meu salarial pentru organizatia OPTAR, pentru ca sustin promovarea mijloacelor alternative de deplasare in Bucuresti. De asemenea, Primaria Municipiului Bucuresti isi reafirma angajamentul de a sprijini si incuraja mersul cu bicicleta in Capitala, nu doar in scop recreativ, ci ca un mod alternativ de transport

Primarul Capitalei, Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei mentioneaza ca in bugetul pe 2017 al PMB exista aprobati indicatorii economici in cadrul PIDU, in valoare totala de 73 milioane de euro pentru proiectul realizarii de piste de biciclete si amenajari conexe, din care anul acesta au fost alocati doua milioane de euro, proiectul fiind eligibil pentru obtinerea unei finantari nerambursabile din partea UE.

CIETESTE SI: Primaria Capitalei nu renunta la benzile unice pentru RATB. Cum vrea sa rezolve rezolve problema traficului

Citeste si:
Primaria Bucuresti a inceput lucrarile la noi piste de biciclete
Primaria Bucuresti lucreaza...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Alte 41 de noi cazuri de rujeolă, confirmate în România
Setari Cookie-uri