Guvernul Romaniei invita copiii sa participe la concursul ”Deseneaza Romania”, in care cei mici pot sa prezinte prin intermediul desenelor cum vad ei Romania. Dintre desenele trimise vor fi selectate 100, care vor fi prezentate public pe 1 decembrie 2017, de Ziua Nationala.

”Dragi copii, anul viitor, Romania implineste 100 de ani. Pare mult, dar profesorii vostri de istorie va vor spune ca, de fapt, avem o tara tanara, cu radacini puternice. 2018 va fi un an aniversar important pentru toti romanii. Noi, oamenii mari, privim spre voi cu speranta, incredere si optimism. De aceea, credem ca Ziua Romaniei nu trebuie sa fie doar despre trecut, ci mai ales despre viitor. Iar viitorul sunteti voi. Astazi, de ziua voastra, va invitam sa DESENATI ROMANIA, asa cum o vedeti voi. Desenele voastre sunt asteptate, pana pe 1 noiembrie 2017, pe adresa Guvernului Romaniei, Piata Victoriei nr. 1, Departamentul Centenar”, se arata in invitatia facuta de Guvern copiilor, scrie News.ro.

Participantii vor trebui sa scrie pe spatele desenului numele, varsta si titlul lucrarii. Dintre desenele primite, vor fi selectate 100 care vor fi afisate public pe 1 decembrie 2017, de Ziua Romaniei. ”Inspiratia si creativitatea stim ca nu va lipsesc, asa ca suntem nerabdatori sa primim desenele voastre!”, se mai spune in invitatie.

Sursa foto: Pixabay.com


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Iohannis spune ca dublarea alocatiilor va avea loc peste cateva luni