Incepand de sambata, 15 iulie, si pana luni, 17 iulie, statia de metrou Pipera se va inchide pentru modernizarea sistemului de control acces. In aceasta perioada trenurile de metrou vor circula cu calatori doar pana la/de la statia Aurel Vlaicu.

Metrorex a informat autoritatile locale si RATB cu privire la desfasurarea proiectului de modernizare, precum si a modificarilor aparute in graficul de executie, si a solicitat sprijin pentru preluarea calatorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafata, pentru perioadele in care se vor desfasura lucrari in statiile cu o singura intrare.

La sfarsitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la sapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrarilor de modernizare la statiile cu o singura intrare. Astfel, in statia Pipera, lucrarile vor avea loc in perioada 15 - 17 iulie, in Aurel Vlaicu 29 iulie – 1 august, in Constantin Brancoveanu 22 - 25 iulie, in Tineretului si Aparatorii Patriei 2 – 5 septembrie, in Dimitrie Leonida si Costin Georgian 9 – 12 septembrie, in Pantelimon si Berceni 16 – 19 septembrie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
UPDATE Un barbat a incercat sa se sinucida la metrou