Spitalul Humanitas din Cluj ofera o gama de servicii medicale axate cu precadere pe tratamente chirurgicale, dar detine in portofoliu si specialitati medicale acordate in regim ambulatoriu care sustin activitatea chirurgicala prin consultatii multidisciplinare preoperatorii, tratamente si urmarire postoperatorie. In perioada urmatoare, MedLife isi propune sa dezvolte Spitatul Humanitas din Cluj si sa devina cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din oras.

Am intrat pe piata din Cluj-Napoca inca din anul 2008, odata cu deschiderea unui laborator de analize si a unui centru de medicina muncii. In anul 2015, ne-am extins si am deschis prima Hyperclinica MedLife in Cluj devenind primul operator medical care pune la dispozitia clujenilor solutii de ambulator, imagistica si laborator. Ne-am dorit foarte mult sa adaugam si partea de servicii spitalicesti. Odata cu preluarea pachetului majoritar al companiei Valdi Medica SRL devenim primul operator national care detine o unitate spitaliceasca in orasul Cluj, cu atat mai mult ca putem face asta alaturi de o echipa de medici de un asemenea calibrul. Intentionam ca alaturi de partenerii nostri sa dezvoltam substantial spitalul in perioada imediat urmatoare si sa devenim cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din orasul Cluj

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Spotmatik Ltd/Shutterstock