Vremea se mentine calduroasa in aproape toata tara, sambata si duminica, iar in zonele de campie si de podis temperaturile pot ajunge pana la 37 de grade, potrivit meteorologilor.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, sambata se vor inregistra temperaturi maxime de 34 - 36 de grade, iar in sudul Olteniei si in sud-vestul Munteniei temperaturile vor putea atinge 37 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 de unitati in special in Campia Romana si in Campia de Vest, potrivit News.ro.

Duminica, in sudul, centrul si estul tarii vremea va fi in continuare calduroasa, iar in unele zone va fi canicula, cu temperaturi maxime de 34-35 de grade. In regiunile vestice, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat, iar temperatura va fi in scadere, mai spun meteorologii.

Sursa foto: Shaynepplstockphoto / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri