Efectul furtunii se vede si asupra tarifelor din aplicatiile de ride-sharing, care au sarit in aer dupa ce codul galben de furtuna anuntat miercuri pentru Bucuresti a creat agitatie in randul populatiei. Temerile au fost amplificate si de mai multe mesaje din social-media prin care se anunta ca intensitatea furtunii ar fi mult mai mare, insa autoritatile nu ar anunta acest lucru din cauza ca nu vor sa creeze panica in randul cetatenilor.

Dupa ce meteorologii au emis cod portocaliu de furtuna pentru mai multe zone din Romania, printre care si in capitala tarii, spaima ca episodul de la Timisoara, in care s-au inregistrat pagube serioase, s-ar putea repeta a incoltit in mintile bucurestenilor.

Aceasta spaima se poate observa si in tarifele celor de la Uber si Taxify. Cei de la Uber cer pentru o cursa de la Aviatorilor la Unirii intre 57 si 75 de lei, tariful fiind de 3.9x mai mare. De asemenea, cresterea tarifului se vede si la Taxify, care pentru aceeasi distanta cer in jur de 41,5 lei.

Potrivit IGSU, au fost dispuse masuri pentru interventia in sprijinul populatiei care poate fi afectata de manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase.

Sursa foto: CHOKCHAI POOMICHAIYA/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri