Membrii Comitetului Executiv al FRF au validat, vineri, numirea lui Cosmin Contra ca selectioner al nationalei Romaniei si rezilierea contractului lui Christoph Daum, au declarat pentru News.ro surse federale.

La sedinta au fost prezenti 12 din cei 14 membri ai Comitetului Executiv. Deciziile au fost validate cu unanimitate de voturi. Conducerea FRF a convenit saptamana trecuta cu germanul Christoph Daum incetarea colaborarii, conform News.ro.

Daum era selectionerul Romaniei din iulie 2016. Sub conducerea sa, prima reprezentativa a disputat zece meciuri (opt oficiale, doua amicable) si a inregistrat trei victorii, trei remize si patru infrangeri. La 4 septembrie, selectionata Romaniei a fost invinsa de nationala Muntenegrului, scor 1-0, in etapa a opta a grupei E si a ratat orice sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2018.

Duminica, FRF a ajuns la un acord cu Cosmin Contra pentru postul de selectioner.

Cosmin Contra vine la echipa nationala de la Dinamo, formatie pe care a pregatit-o din 17 februarie. El a mai antrenat in cariera Poli Timisoara (septembrie 2010-februarie 2011), Fuenlabrada (august 2012-octombrie 2012), Petrolul Ploiesti (octombrie 2012-martie 2014), Getafe (martie 2014-ianuarie 2015), Guangzhou R&F (ianuarie 2015-iulie 2015) si Alcorcon (iunie 2016-octombrie 2016). Ca tehnician, el are doua trofee in palmares, Cupa Romaniei cu Petrolul Ploiesti, in 2013, si Cupa Ligii cu Dinamo, in 2017.

Sursa foto: By moomsabuy / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri