Consiliul de Administratie al Metrorex a decis vineri numirea lui Ion Constantinescu in functia de director general interimar al Metrorex, pe o perioada de patru luni, si a aprobat depunerea mandatului pentru Marin Aldea, acesta revenind pe functia de director Strategie Planificare Resurse in cadrul companiei, au declarat surse oficiale din domeniu, potrivit Agerpres.

"In sedinta din 3 noiembrie 2017, Consiliul de Administratie al Metrorex a aprobat depunerea mandatului domnului Marin Aldea si revenirea acestuia pe functia de Director Strategie Planificare Resurse in cadrul Metrorex. De asemenea, Consiliul de Administratie al Metrorex a decis, cu unanimitate de voturi, ca domnul Ion Constantinescu sa fie numit director interimar pe o perioada de patru luni cu posibilitatea de prelungire, asa cum prevede legea", au precizat sursele citate.

Ion Constantinescu ocupa in prezent functia de Director Strategie Planificare Resurse in Metrorex.

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anuntat vineri dimineata ca i-a demis pe directorul general al Metrorex, Marin Aldea, si pe directorul de exploatare al societatii, Liviu Daniel Dinu, decizia fiind luata dupa ce circulatia metroului a fost blocata pe tronsonul Izvor-Politehnica-Grozavesti din cauza unui jgheab de scurgere a infiltratiilor care a cazut din plafon si a produs un scurt circuit.

De asemenea, ministrul a dispus si "o ancheta severa la metrou".

Sursa foto: Daniel Caluian/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri