Raportul RADET la un an de administrare speciala sub primarul Bucurestiului Gabriela Firea nu arata deloc bine si confirma lipsa investitiilor. Astfel, pierderile din retea in luna septembrie au crescut la 63,71%, fata de 55,42% in aceeasi perioada a anului trecut. Acest lucru se va regasi si in facturile clientilor finali, cetatenilor orasului.

Pierderile se datoreaza lipsei investitiilor, situatie care a condus la accentuarea degradarii sistemului de termoficare.

Anul acesta au fost inlocuite doar 1,25% din totalul retelei, echivalentul a 7,73 km retea primara si 49,36 km retea secundara.

Cresterea consumului de apa de adaos a fost de 20,79% in primele noua luni de 2017.
Raportul a fost realizat de actualul administrator special al RADET, Razvan Ionut Nitu, nominalizat de actualul primar general, la un an de la intrarea in insolventa a regiei.

Reamintim ca Gabriela Firea a redus la minim investitiile in infrastructura, preferand sa mareasca bugetele pentru statui, spectacole si biserici, in frunte cu Catedrala Mantuirii Neamului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri