Gabriela Firea a declarat, luni, la comandamentul de iarna, ca Primaria Capitalei este pregatita sa realizeze o "deszapezire eficienta" si ca operatorii de salubritate care nu isi fac treaba nu vor fi doar amendati, ci li se vor rezilia contractele.

Pentru deszapezirea Capitalei, Primaria va interveni cu 1.000 de utilaje. "Anul acesta suntem si mai bine pregatiti decat anul trecut. Avem 1.000 de utilaje la nivelul Primariei Capitalei, 3.200 de persoane ca forta de lucru, 14.500 tone in stoc de material antiderapant. Ca noutate, anul acesta veti putea observa in Capitala si 20 de masini de topit zapada, pentru ca una dintre neplaceri in fiecare iarna era ca in zona centrala, in special, sau in anumite cartiere se depuneau mormane de zapada care ingreunau foarte mult circulatia si erau inestetice. Vor fi si 200 de freze care vor actiona pe trotuare si stardutele mai mici. Anul acesta ne dorim sa actionam si mai eficient din aceasta perspectiva", a declarat primarul Gabriela Firea. la comandamentul de iarna, scrie HotNews.ro.

Citeste si: Gabriela Firea anunta masuri, in premiera, pentru deszapezire

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri