Primaria Capitalei a aprobat organizarea targului de sarbatori "Festivalul de colinde si obiceiuri de iarna" chiar in Piata Victoriei, acolo unde, de la inceputul anului, au loc proteste impotriva Guvernului PSD.

Piata Victoriei, punctul de intalnire al protestatarilor din Capitala, va inchisa in perioada 2-20 decembrie, dupa ce Primaria Capitalei a decis ca acolo se va organiza un targ de sarbatori, al treilea din Bucuresti. Legea prevede ca doua manifestatii nu pot avea loc in acelasi timp si in acelasi loc.

Primaria Capitalei a confirmat pentru HotNews.ro ca a aprobat organizarea evenimentului.

"Urmare a unei solicitari primite din partea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Primaria Capitalei va organiza, prin intermediul PROEDUS si ARCUB, in perioada 05 - 17 decembrie, in Piata Victoriei, evenimentul cultural dedicat copiilor "Targ de sarbatori - Festival de colinde si obiceiuri de iarna". In acest scop, in alvelola centrala a pietei vor fi amplasate un numar de aproximativ 30 de casute si o scena pe care vor evolua ansambluri de copii si elevi, precum si artisti consacrati. Targul va fi deschis in perioada mentionata, zilnic, intre orele 10 si 22. Pentru accesul vizitatorilor vor fi amenajate treceri de pietoni temporare, iar traficul auto nu va fi restrictionat. De asemenea, in aceeasi locatie va avea loc, pe 31 decembrie, intre orele 19.00 si 1.00, Concertul de Revelion organizat de Primaria Capitalei. Cu aceasta ocazie, traficul auto prin Piata Victoriei va fi restrictionat, mai multe amanunte in acest sens urmand a fi comunicate in perioada premergatoare evenimentului. Precizam ca Piata Victoriei a fost aleasa ca locatie pentru cele doua evenimente, "Targul de sarbatori - Festivalul de colinde si obiceiuri de iarna" si "Revelion 2017-2018", intrucat in Piata Constitutiei, in intervalul 1-27 decembrie 2017, se desfasoara "Targul de Craciun", iar in Piata Universitatii va avea loc un alt eveniment, in aceeasi perioada", se arata in raspunsul trimis de Primaria Capitalei.

Acesta este primul an in care Primaria Capitalei organizeaza evenimente de Craciun in Piata Victoriei, pana acum acestea fiind organizate doar in Piata Universitatii, Piata Constitutiei si Piata Unirii.

Sursa foto: Agerpres FOTO / Cristian Nistor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri