Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost adus in tara. Incepand de miercuri, 13 decembrie, si pana sambata, 16 decembrie, se vor desfasura funeraliile Regelui Mihai, astfel ca traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Capitala.

Miercuri, 13 decembrie 2017, dupa orele 19.00, la momentul trecerii cortegiului pe sub Arcul de Triumf, traficul rutier va fi restrictionat pe arterele ce converg catre acesta, respectiv pe Bd. Constantin Prezan, Bd. Maresal Averescu, Str. A. Constantinescu, axul central pe Sos. Kiseleff, tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf.

Vineri, 15 decembrie 2017, incepand cu orele 16.00, se va restrictiona traficul rutier si parcarea autovehiculelor pe Aleea Colina Bucuriei, precum si pe platoul de la baza acesteia si in zona Garii Baneasa, perimetrul delimitat de Str. Tipografilor si Gara CFR Baneasa.

Sambata, 16 decembrie 2017, traficul rutier va fi restrictionat astfel:

  • intre orele 00.00 – 08.00, pe Calea Victoriei intre Str. C.A.Rosetti si Aleea Kretzulescu, pe Str. Dem.I.Dobrescu intre Bd. Nicolae Balcescu si Calea Victoriei, precum si pe strazile care acced in acestea;
  • intre orele 08.00 - 14.00, pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Str. Ion Campineanu, precum si pe strazile care acced in acest tronson, gradual in functie de numarul participantior;
  • incepand cu orele 11.00, pe traseul de deplasare al cortegiului funerar catre Palatul Patriarhiei, respectiv: Palatul Regal – Calea Victoriei – Spl. Independentei – Bd. Unirii – Aleea Colina Bucuriei.
  • incepand cu orele 14.00, ambele sensuri, gradual, in functie de viteza de deplasare, pe traseul de deplasare a cortegiului si pe strazile care acced in acesta de la Palatul Patriarhiei catre Gara Baneasa, respectiv: Aleea Colina Bucuriei – Pod Serban Voda – Bd. I.C. Bratianu – Piata Universitatii – Bd. Nicolae Balcescu – Piata Romana – Bd. Lascar Catargiu – Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Bd. Constantin Prezan – Arcul de Triumf – Sos. Kiseleff – Piata Presei Libere – Sos. Bucuresti-Ploiesti – Fantana Miorita - Gara Baneasa, precum si pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, intre Piata Presei Libere si Pasajul Baneasa si Str. Tipografilor, intre Sos. Bucuresti-Ploiesti si Bd. Poligrafiei.

Traficul pietonal va fi restrictionat in data de 16 decembrie 2017, dupa cum urmeaza:

  • incepand cu orele 00.00, pana la defluirea totala a participantior, pe trotuarul aferent Muzeului National de Arta a Romaniei de pe Str. Stirbei Voda si Calea Victoriei, pana in dreptul Bisericii Kretzulescu;
  • incepand cu orele 08.00, pe Aleea Colina Bucuriei, intre Bd. Regina Maria si Palatul Patriarhiei, precum si pe Aleea Cristea Miron din Str. 11 Iunie, cu exceptia riveranilor.

Funeraliile Regelui Mihai I al Romaniei au loc in perioada 13 - 16 decembrie la Sinaia, Bucuresti si Curtea de Arges. Toti cei care vor sa aduca un ultim omagiu Regelui, o pot face de miercuri seara, la Sala Tronului de la Palatul Regal.

Zilele de 14, 15 si 16 decembrie au fost declarate zile de doliu national.

Sursa foto: familiaregala.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri