In sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care va avea loc saptamana viitoare, se va supune la vot ca una dintre companiile infiintate de Primaria Capitalei sa cumpere un panou LED de aproape doua milioane de euro.

Compania Municipala Publicitate si Afisaj, una din cele 22 de firme infiintate de Primaria Bucuresti, vrea sa cumpere un panou LED de 1,9 milioane de euro.

"Aceste companii sunt paravanul perfect pentru achizitii scandaloase, pentru furturi si ilegalitati. Astazi vorbim despre Compania Municipala Publicitate si Afisaj. Sunt insa 22 de companii care au pe mana, doar in acest ultim trimestru, aproximativ 150 milioane de euro. Daca mai punem in calcul si banii care se risipesc pe metoda consacrata la Primarie (decoratiuni, concerte, spectacole si evenimente), avem tabloul complet al risipei din administratia Capitalei.

Inutil sa mai adaug faptul ca aceasta Companie Municipala Publicitate si Afisaj nu are nicio noima. Primaria nu stie nici macar cate panouri are si unde sunt amplasate. Exista un raspuns oficial in care Primaria recunoaste senin ca nu exista un registru al mijloacelor de publicitate. Dar avea nevoie de panou LED de aproape 2 milioane de euro!", sustine un reprezentant USR din Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Citeste si:
Cetatenii se aliaza impotriva taxei Oxigen. Pe ce data este...
Cetatenii se aliaza impotriva...

Sursa foto: Wikipedia

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ministerul Educatiei abuzeaza de GDPR si nu face publice teze de doctorat
Setari Cookie-uri