Trecerea dintre ani poate fi imaginata cu greu de majoritatea petrecaretilor fara ca dopul unei sticle de sampanie sa tasneasca. In cazul in care nu stii cu ce sa te delectezi de Revelion, iata topul celor mai vandute brand-uri din lume.

Cu milioane de sticle vandute anual, o parte dintre brandurile de mai jos au sute de ani de istorie in spate, perioada in care numele lor a ajuns cunoscut la nivel global, nelipsind de la mesele de Revelion sau de la diferitele festivitati.

5 cele mai vandute branduri de sampanie

1. Moet & Chandon

sursa foto: shutterstock.com

Perceput de multi oameni de pe intreaga planeta ca fiind cea mai buna sampanie din lume, Moet & Chandon, brand al Louis Vuitton Moet Hennessy, cea mai mare companie producatoare de bunuri de lux din lume, este si cel mai vandut produs din aceasta categorie, cu peste 30 de milioane de sticle vandute anul. Printre ambasadorii acestei bauturi se afla actrita Scarlett Johansson si tenismanul Roger Federer, conform thedrinkbusiness.com.

2. Veuve Clicquot

sursa foto: shutterstock.com

Povestea Carastelec sau cum...
Citeste si: Povestea unei afaceri "spumoase" dintr-un sat cu 1.000 de locuitori

Compania Veuve Clicquot Ponsardin specializata in comercializarea produselor premium a fost infiintata in 1772 in Franta. Produsele brandului sunt nelipsite din postarile de pe Instagram ale persoanelor care aleg sa petreaca in stil mare. In jur de 19 milioane de sticle sunt vandute anual.

3. Nicolas Feuillatte

sursa foto: shutterstock.com

Nicolas Feuillatte este cel mai bine vandut brand de sampanie din tara de origine, respectiv Franta, dar, in ciuda acestui fapt, se afla pe locul trei in lume. Aceasta marca este, de asemenea, una dintre cele mai tinere din punct de vedere al brandurilor de sampanie, fiind fondata in 1976. Peste 10 milioane de sticle sunt vandute anual.

4. G.H. Mumm

Cat costa sa produci vin...
Citeste si: Cat costa sa produci vin spumant in Romania

sursa foto: shutterstock.com

Cu Usain Bolt in pozitia de Chief Entertaiment officer, G.H Mumm este cel de-al patrulea brand de sampanie din lume ca si vanzari. Acesta este nelipsit de la festivitatile de premiere din circuitul Formula 1. Compania vinde peste 7 milioane si jumatate de sticle anual.

5. Laurent-Perrier

Jay-Z lanseaza o sampanie in...
Citeste si: Jay-Z lanseaza o sampanie in editie limitata. O sticla costa 760$

sursa foto: shutterstock.com

Cu peste 7 milioane de sticle vandute anual, brandu-ul Laurent-Perrier este recunoscut in special pentru rose-ul care vine imbuteliat intr-o sticla al carei design este reprezentativ secolului al 16-lea.

Sursa foto: By Leszek Kobusinski / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Berea fara alcool si berea la sticla, tot mai preferate de romani