Trecerea dintre ani sau orice eveniment fericit poate fi imaginat cu greu de majoritatea petrecaretilor fara ca dopul unei sticle de sampanie sa tasneasca. In cazul in care nu stii cu ce sa te delectezi in asemenea momente, iata topul celor mai vandute brand-uri din lume.

Cu milioane de sticle vandute anual, o parte dintre brandurile de mai jos au sute de ani de istorie in spate, perioada in care numele lor a ajuns cunoscut la nivel global, nelipsind de la mesele de Revelion sau de la diferitele festivitati.

5 cele mai vandute branduri de sampanie

1. Moet & Chandon

sursa foto: shutterstock.com

Perceput de multi oameni de pe intreaga planeta ca fiind cea mai buna sampanie din lume, Moet & Chandon, brand al Louis Vuitton Moet Hennessy, cea mai mare companie producatoare de bunuri de lux din lume, este si cel mai vandut produs din aceasta categorie, cu peste 30 de milioane de sticle vandute anual. Printre ambasadorii acestei bauturi se afla actrita Scarlett Johansson si tenismanul Roger Federer, conform thedrinkbusiness.com.

2. Veuve Clicquot

sursa foto: shutterstock.com

Compania Veuve Clicquot Ponsardin specializata in comercializarea produselor premium a fost infiintata in 1772 in Franta. Produsele brandului sunt nelipsite din postarile de pe Instagram ale persoanelor care aleg sa petreaca in stil mare. In jur de 19 milioane de sticle sunt vandute anual.

3. Nicolas Feuillatte



sursa foto: shutterstock.com

Nicolas Feuillatte este cel mai bine vandut brand de sampanie din tara de origine, respectiv Franta, dar, in ciuda acestui fapt, se afla pe locul trei in lume. Aceasta marca este, de asemenea, una dintre cele mai tinere din punct de vedere al brandurilor de sampanie, fiind fondata in 1976. Peste 10 milioane de sticle sunt vandute anual.

4. G.H. Mumm

sursa foto: shutterstock.com

Cu Usain Bolt in pozitia de Chief Entertaiment officer, G.H Mumm este cel de-al patrulea brand de sampanie din lume ca vanzari. Acesta este nelipsit de la festivitatile de premiere din circuitul Formula 1. Compania vinde peste 7 milioane si jumatate de sticle anual.

5. Laurent-Perrier

sursa foto: shutterstock.com

Cu peste 7 milioane de sticle vandute anual, brandu-ul Laurent-Perrier este recunoscut in special pentru rose-ul care vine imbuteliat intr-o sticla al carei design este reprezentativ secolului al 16-lea.

Sursa foto: / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri