Aproximativ 50 de persoane au protestat, sambata dimineata, in fata Salii Polivalente din Targu Mures, impotriva modului in care au fost adoptate modificate legile justitiei, dupa care s-au imbarcat in autocar si au plecat pentru a participa la protestul din Bucuresti.

Protestatarii din Targu Mures spun ca mobilizarea a avut loc pe retelele de socializare si ca, in ciuda conditiilor meteorologice, au decis sa iasa, din nou, in strada in speranta ca vor atrage atentia decidentilor de la nivel central, conform Agerpres.ro.

Astfel, protestatarilor din Targu Mures li s-au alaturat, sambata, inainte de plecare si cetateni din judetul Cluj si, inainte de imbarcarea in autocar, au fluturat steagul Romaniei si au scandat lozinci impotriva deciziilor luate de majoritatea parlamentara.

Pe traseul Targu Mures-Bucuresti, acestora li se vor alatura si oameni din Sighisoara si Brasov, care si-au anuntat intentia de a lua parte la protestul din capitala, alaturi de grupul de tineri, care a parcurs pe jos traseul Cluj-Napoca - Bucuresti, in ceea ce au numit "Marsul sperantei".

Protestatarii s-au aratat ingrijorati de efectele instabilitatii guvernamentale, care a inceput sa aiba efecte asupra ROBOR si asupra monedei euro si de modul in care majoritatea parlamentara intelege sa intervina in legile justitiei

Citeste si:
Ce firme s-au alaturat protestului suceveanului care vrea autostrazi?
Ce companii s-au alaturat...

Sursa foto: Facebook / Toate drumurile duc la Bucuresti. "Revolutia" generatiei noastre

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Forma inedita de protest al grefierilor impotriva "legilor injustitiei