Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care a pierdut sambata finala turneului Australian Open, la Melbourne, a fost internata timp de patru ore in spital pentru deshidratare, in noaptea de sambata spre duminica, a anuntat canalul ESPN, citat de WTA Insider.

Simona Halep, invinsa cu 7-6 (2), 3-6, 6-4 de daneza Caroline Wozniacki, la Melbourne, a fost externata duminica dimineata, scrie Agerpres. Din cauza caldurii excesive care s-a inregistrat in timpul finalei (32 de grade Celsius), Simona Halep a avut nevoie de interventia medicului in setul al doilea, la scorul de 3-2, dar a continuat sa joace finala dupa o usoara stare de slabiciune.

Intre seturile doi si trei ale finalei de la Melbourne a existat o pauza de zece minute din cauza caldurii, o regula (heat rule) instituita in ultimii ani la primul turneu de Mare Slem al anului.

Halep a fost jucatoarea care a petrecut cel mai mult timp pe teren la actuala editie a turneului, ea jucand meciuri maraton in turul al treilea cu Lauren Davis (3 ore 45 minute), 4-6, 6-4, 15-13, in semifinala cu Angelique Kerber, 6-3, 4-6, 9-7 (2 ore 20 minute), iar finala a durat 2 ore si 50 de minute.

Simona Halep va cobori pe locul al doilea in clasamentul WTA publicat luni, iar Wozniacki va fi noul lider mondial.

Sursa foto: lev radin / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri